Er zijn zo van die dagen!

Door jerrixbe op zaterdag 4 april 2015 10:34 - Reacties (14)
Categorie: -, Views: 5.110

Windows updates, aaaargh again? Stel je even in mijn plaats, ik 'herstel' computers. Zowat 99% hiervan draait op Windows... Dan weet je snel genoeg dat ik dag in dag uit updates aan het installeren ben right?

Windows 10 in het vizier hebbende, zou ik Microsoft écht om een gunst willen vragen - hou op met duizenden updates apart te distribueren en zorg voor een systeem die heet 'Service Packs'. Waarom in godsnaam is er bvb. geen SP2 voor Windows 7 uitgebracht. Ze deden zo'n goede job met het beheer van updates met Vista en XP, waarom nu dan ineens de brui er aan geven?

Ik kocht mijzelf een goed jaar geleden een macbook pro. Nu moet je weten, ik kom van een familie waar vadertje lief met UNIX goochelde dus heb ik zeker unix/linux bloed stromen in m'n lichaam. Met die wetenschap run ik al jaren ook dualboot op m'n gaming desktop, maar toch ben ik verloren aan Mac OS X Yosemite. Het gemak om maar ettele keren een update te doorlopen via de store is zo simpel ten aanzichte van MS.

Ik verlang echt naar W10. Zowel voor smartphone,tablet, xbox en pc integratie overal hetzelfde OS. Hopelijk maakt dit veel goed.

We zien wel.